Novosti

Objavljene inicijalne rang liste za 13. natječaj iz tipa operacije 4.1.1 Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava – ulaganja u sjemensku i rasadničarsku proizvodnju

Agencija za plaćanja objavljuje inicijalne rang liste za Trinaesti natječaj iz tipa operacije 4.1.1„Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava« – ulaganja u sjemensku i rasadničarsku proizvodnju“.

Inicijalne rang liste 13. Natječaja za provedbu tipa operacije 4.1.1 po svakom sektoru možete pogledati ovdje.

Napominjemo da inicijalne rang liste objavljujemo isključivo radi informiranja javnosti i korisnika te da one ni na koji način ne određuju konačan redoslijed zahtjeva za potporu korisnika, s obzirom na to da u postupku administrativne kontrole može doći do umanjenja deklariranog broja bodova ili odbijanja zahtjeva za potporu, što rezultira pomicanjem redoslijeda zahtjeva za potporu korisnika na rang listi tako da se zahtjevi za potporu korisnika koji su trenutno ispod crte mogu pojaviti iznad i obratno.

Sukladno Natječaju, ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore iznosi:

– 50.000.000,00 HRK za korisnike u sektoru sjemenske proizvodnje

– 20.000.000,00 HRK za korisnike u sektoru rasadničarske proizvodnje

Nakon zaprimanja svih zahtjeva za potporu, a na temelju traženih procijenjenih iznosa potpore i traženog broja bodova u skladu s kriterijima odabira, formirane su inicijalne rang-liste zahtjeva za potporu po svakom od navedena dva sektora u Natječaju.

Administrativna kontrola zahtjeva za potporu je započela te koristimo ovu prigodu zamoliti sve korisnike za strpljenje s obzirom na potrebno vrijeme za kontrolu zahtjeva za potporu. Nakon provedene administrativne kontrole zahtjeva za potporu koji se nalaze iznad praga dostatnih sredstava potpore, završetka postupka odlučivanja o žalbama i prihvaćanja izdanih akata te nakon sklapanja svih ugovora o financiranju s korisnicima čiji se zahtjevi za potporu nalaze iznad praga dostatnih sredstava javne potpore, kreira se konačna rang lista koju Agencija za plaćanja objavljuje na ovim mrežnim stranicama.

Izvor: https://www.apprrr.hr/objavljene-inicijalne-rang-liste-za-13-natjecaj-iz-tipa-operacije-4-1-1-restrukturiranje-modernizacija-i-povecanje-konkurentnosti-poljoprivrednih-gospodarstava-ulaganja-u-sjemensku-i-rasadnicarsku/

Back to top button