Novosti

Školska shema 2021/22 – objavljeni popisi odobrenih i vrednovanih dobavljača i najviše prihvatljive nabavne cijene za studeni 2021

Obavještavamo sve sudionike Školske sheme 2021/22 da je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila dana 28. listopada 2021. godine popise odobrenih i vrednovanih dobavljača te najviše prihvatljive nabavne cijene za novo obračunsko razdoblje – studeni 2021.godine., koje možete pronaći ovdje.

Podsjećamo da je ugovorima potrebno „pokriti“ najmanje 3 obračunska razdoblja te da je škola prije sklapanja ugovora s dobavljačem dužna provesti bodovanje i odabir dobavljača putem Kontrolne liste za odabir dobavljača.

Napominjemo da se na već sklopljene ugovore tijekom tih obračunskih razdoblja primjenjuju uvjeti iz listopada, bez obzira na nastale izmjene. Tek nakon isteka ugovora primjenjuju se parametri aktualni za obračunsko razdoblje koje slijedi, a koji se objavljuju na mrežnim stranicama Agencije za plaćanja do 28. u mjesecu za sljedeće obračunsko razdoblje.

Također skrećemo pažnju da dobavljač može isporučivati isključivo one proizvode koje je naveo u svom Iskazu interesa za sudjelovanje u Školskoj shemi 2021/2022, a isti su navedeni na Popisu odobrenih i vrednovanih dobavljača za svako pojedino obračunsko razdoblje koji je objavljen na mrežnim stranicama Agencije za plaćanja.

Izvor: https://www.apprrr.hr/skolska-shema-2021-22-objavljeni-popisi-odobrenih-i-vrednovanih-dobavljaca-i-najvise-prihvatljive-nabavne-cijene-za-studeni-2021/

Back to top button