Novosti

Poziv na prvu javnu tribinu u Lišanima Ostrovičkim

Nakon ublažavanja pandemijskih mjera projekt „Nije mi teško – zajedno za čisti okoliš i očuvanu prirodu“ nastavlja sa provedbom planiranih javnih tribina na temu održivog gospodarenja otpadom.

U petak 12. lipnja u 19 sati u dvorani općinske zgrade u Lišanima Ostrovičkim održat će se prva javna tribina pod nazivom „Održivo gospodarenje otpadom i sprječavanje nastanka otpada“.

Pozivamo sve zainteresirane građane s područja općine Lišane Ostrovičke, ali i šire, da sudjeluju na tribini na kojoj će saznati najbitnije informacije o održivom gospodarenju otpadom odnosno o sprječavanju nastanka otpada. Na tribinama će sudjelovati educirani stručnjaci za teme o održivom gospodarenju otpadom koji će putem prezentacije i u kasnijoj debati dati sve potrebne odgovore na postavljena pitanja.

Za one koji nisu u mogućnosti osobno prisustvovati tribini, moći će je pratiti i uživo putem streaminga na mrežnoj stranici projekta. Također, tribina će se prevoditi na znakovni jezik prilagođen osobama s invaliditetom.

O datumima i mjestima održavanja ostalih tribina biti ćete pravodobno obaviješteni putem medija te mrežnim stranicama projekta i partnerskih organizacija.

Izvor: https://www.nijemitesko.hr/novost/poziv-na-prvu-javnu-tribinu-u-lisanima-ostrovickim

Back to top button