Novosti

Sudjelujte u raspravi o Nacrtu pravilnika za mjeru 6, podmjeru 6.1. “Potpora mladim poljoprivrednicima” i podmjeru 6.3. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”

Putem portala e-savjetovanje, u javnu raspravu pušten je Nacrt pravilnika o provedbi tipa operacije 6.1.1. “Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima” i tipa operacije 6.3.1. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Pozivamo sve zainteresirane dionike da nam dostave svoje konstruktivne prijedloge, kojima bi smo oplemenili konačnu inačicu Pravilnika po kojem će se provoditi već prvi sljedeći natječaj.

U e- savjetovanje možete se uključiti putem sljedeće poveznice, a više informacija o svim otvorenim javnim savjetovanjima možete pronaći ovdje.

Također, portal pruža mogućnost preuzimanja dokumenta u “word” obliku, a rok za dostavu mišljenja, odnosno komentara je završno s 20. veljače 2018. godine.

Preuzeto sa: http://ruralnirazvoj.hr/sudjelujte-u-raspravi-o-nacrtu-pravilnika-za-mjeru-6-podmjeru-6-1-potpora-mladim-poljoprivrednicima-i-podmjeru-6-3-potpora-razvoju-malih-poljoprivrednih-gospodarstava/

Back to top button