Novosti

Radionica “Kako brendirati autohtone proizvode”

Biti prepoznatljiv na tržištu danas je imperativ. Prepoznatljivost se postiže definiranjem proizvoda, definiranjem atributa koji ga čine prepoznatljivim i drugačijim od drugih, definiranjem vrijednosti koje nosi sa sobom – drugim riječima, brendiranjem.

Biti prepoznatljiv na tržištu znači i komunicirati s tržištem – zato je isto tako važno što se komunicira i na koji način.

Autohtoni proizvodi predstavljaju izvor prirodnog, društvenog i kulturološkog nasljeđa kojeg baštinimo još iz davnih vremena i koje trebamo čuvati, održavati i razvijati – proizvod određenog geografskog porijekla nosi sa sobom jedinstvenost područja i podneblja u kojem je nastao – svoju izvornost.

Kako od proizvoda napraviti brand polaznici mogu saznati na našoj radionici „Kako brendirati autohtoni proizvod“.

Radionica se održava u sklopu gostovanja broda knjižare-broda kulture, 03. kolovoza 2017 godine u Sv. Filip i Jakovu od 16 – 19 sati. Prijave se primaju do 19. srpnja na direktan kontakt Gordana Matković, educamix@educamix.hr;  mobitel: 091 388 3114 .

Za zainteresirane polaznike koji su registrirani na području Općine Sv. Filip i Jakov, trošak kotizacije preuzima TZO Sv. Filip i Jakov.

Kotizacija po osobi je 300 kn + pdv. U cijenu kotizacije je uključen coffie break, svi potrebni materijali i 3 školska sata radionice.

Prijavnica za radionicu Educamix

Back to top button