Novosti

Obavijest o održavanju info radionica za tip operacije 6.3.1. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”

Poštovani korisnici, budući je objavljen natječaj za tip operacije 6.3.1.”Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”, a Zahtjevi za potporu mogu se početi popunjavati i podnositi od 27. veljače 2017. godine, djelatnici Ministarstva poljoprivrede, Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Savjetodavne službe te porezna stručnjakinja Miljenka Cutvarić održat će radionice u četiri grada. Cilj radionica je  upoznavanje korisnika s načinom provedbe nadolazećeg drugog natječaja za podmjeru 6.3.

Na radionicama će biti predstavljene teme vezane uz postupak prijave na natječaj, izrade poslovnog plana, obvezama korisnika glede poreznog aspekta te će biti predočeni najučestaliji problemi uočeni u prijavama s prvog natječaja.

Prijave za sudjelovanje na radionicama se zaprimaju najkasnije dva dana prije planirane edukacije. Po zaključenju prijava poslat ćemo Vam poruku o točnom vremenu (sat) održavanja.

Radionice se održavaju u Splitu, Zagrebu, Osijeku i Rijeci prema sljedećem rasporedu:

SPLIT, 06. veljače 2017. godine, Hrvatska gospodarska komora, Obala Ante Trumbića 4
ZAGREB, 07. veljače 2017. godine, Kino dvorana Ministarstva gospodarstva
OSIJEK, 08. veljače 2017. godine, Hrvatska gospodarska komora, Europske avenije 13
RIJEKA, 13. veljače 2017. godine, Hrvatska gospodarska komora, Bulevar oslobođenja 23

Prijavu na radionicu možete ispuniti na sljedećoj poveznici.

Veselimo se Vašem dolasku.

IZVOR: http://ruralnirazvoj.hr/novosti/obavijest-o-odrzavanju-info-radionica-za-tip-operacije-6-3-1-potpora-razvoju-malih-poljoprivrednih-gospodarstava/

 

Preuzmite (PDF, 4.26MB)

 

 

 

Back to top button