Novosti

POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane građane s područja LAG-a „Laura“ (gradovi Biograd na Moru i Benkovac te općine Pakoštane, Stankovci, Galovac, Lišane Ostrovičke, Sv. Filip i Jakov, Bibinje, Sukošan, Tkon, Pašman, Polača i Škabrnja) da se uključe u izrade Lokalne Razvojne strategije kako bi zajednički odredili smjer razvoja našeg područja.

Uključiti se možete slanjem Vaših projektnih prijedloga putem priloženog obrasca. Pristigli projektni prijedlozi služit će kao temelj za određivanje prioriteta i planiranje daljnjeg razvoja našeg područja. Sve projektne ideje koje budu u skladu s definiranim prioritetima područja LAG-a „Laura“ imat će priliku prijavljivati se na natječaje LAG-a „Laura“ koji će dodjeljivati sredstva za njihovo sufinanciranje, a koje se očekuje u drugoj polovici 2016. godine.

Predloženi projektni prijedlozi moraju biti vezani uz sljedeća tematska područja: Ruralni turizam i aktivnosti u obnovi sela, Razvoj poljoprivrednih gospodarstava, Razvoj šumskih područja, Upravljanje kvalitetom, Standardizacija i suradnja vezana uz poslovanje poljoprivrednih gospodarstava.

Svoje projektne ideje možete dostaviti slanjem ispunjenog obrasca na e-mail adresu: lag.laura2009@gmal.com

Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona 023/384 -549

Vlasništvo nad projektnim prijedlozima u potpunosti će se poštovati.

Obrazac prijedloga projekta-suradnja

Obrazac prijedloga projekta-šumarstvo

Obrazac prijedloga projekta-poljoprivreda

Back to top button