Novosti

CENTAR ZA OBUKU SV. FILIP I JAKOV POZIVA NEZAPOSLENE NA PRIJAVU ZA EDUKACIJU U VELJAČI 2016.

U sklopu provedbe EU projekta Centar za obuku Sv. Filip i Jakov (Training centre Sv. Filip i Jakov) Općina Sv. Filip i Jakov zajedno sa partnerima Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područni ured Zadar, Lokalnom akcijskom grupom (LAG) Laura, Općinom Pašman i Općinom Galovac poziva sve nezaposlene osobe na prijavu za edukaciju u ponuđenom programu:

Vještine osobne prezentacije s terminologijom iz turističkog sektora na engleskom jeziku

Edukacija je financirana od strane Europske unije i Općine Sv. Filip i Jakov sa partnerima, a osigurani su i troškovi prijevoza za polaznike kojima će po završetku biti dodijeljene potvrde o uspješnom završenim edukacijskim programima.

Prijaviti se i saznati više informacija možete putem:

 

web stranica: www.co-svfj.eu i www.opcina-svfilipjakov.hr

e-maila: klubzazaposljavanje@gmail.com

telefona: 023/389-800

ili u klubu za zapošljavanje: Obala kralja Tomislava 16, 23207 Sv. Filip i Jakov

 

Molimo nezaposlene da se prijave najkasnije do 9. veljače 2016., prilože ŽIVOTOPIS (ili napišu osobne podatke) i navedu KONTAKT BROJ i PROGRAM.

Molimo prijavitelje da dostave potvrdu sa HZZ-a da su u evidenciji nezaposlenih osoba.

Edukacijski program se provodi tri tjedna i započinje s radom 10. veljače 2016. godine u prostorijama Općinske vijećnice – Obala kralja Tomislava 16, 23207 Sv. Filip i Jakov o čemu će biti pravovremeno obaviješteni.

Polaznici će imati priliku usavršiti svoje komunikacijske i prezentacijske vještine, saznati gdje se sve može tražiti posao, naučiti kako napisati životopis i motivacijsko pismo, kako se pripremiti za razgovor za posao i  još mnogo toga što će im olakšati pronalazak budućeg zaposlenja.

Općina Sveti Filip i Jakov započela je sa partnerima 28. veljače 2015. provođenje EU projekta Centar za obuku Sv. Filip i Jakov (Training centre Sv. Filip i Jakov) u trajanju od 12 mjeseci kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, IPA IV Operativni program ”Razvoj ljudskih potencijala”, Grant shema ”Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja faza II”. Ukupna vrijednost projekta iznosi 67.567,24 EUR uz sufinanciranje od strane Europske unije u iznosu od 58.879,84 EUR tj. do 87,14% od ukupnog iznosa prihvatljivih troškova projekta.

 

Voditelj projekta „Centar za obuku Sv. Filip i Jakov“

Darko Mikas, dipl. oec. – Općina Sveti Filip i Jakov

Adresa: Obala kralja Tomislava 16, 23207 Sveti Filip i Jakov

Mobitel: 099/2603-486  Telefon: 023/389-808 Fax: 023/389-802

 

PRIJAVNICA ZA EDUKACIJSKI PROGRAM – VELJAČA

 

Back to top button