Novosti

CENTAR ZA OBUKU SV. FILIP I JAKOV POZIVA NEZAPOSLENE NA PRIJAVU ZA EDUKACIJE U KOLOVOZU 2015.

U sklopu provedbe EU projekta Centar za obuku Sv. Filip i Jakov (Training centre Sv. Filip i Jakov) Općina Sv. Filip i Jakov zajedno sa partnerima Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područni ured Zadar, Lokalnom akcijskom grupom (LAG) Laura, Općinom Pašman i Općinom Galovac poziva sve nezaposlene osobe na prijavu za edukacije u jednom ili više od ponuđenih programa:

  1. Vještine osobne prezentacije s terminologijom iz turističkog sektora na engleskom jeziku
  2. Vještine osobne prezentacije s terminologijom iz područja vezanog uz čišćenje brodova, na hrvatskom i engleskom jeziku

Edukacija je financirana od strane Europske unije i Općine Sv. Filip i Jakov sa partnerima, a osigurani su i troškovi prijevoza za polaznike kojima će po završetku biti dodijeljene potvrde o uspješnom završenim edukacijskim programima.

Prijaviti se i saznati više informacija možete putem:

web stranica: www.co-svfj.eu i www.opcina-svfilipjakov.hr

e-maila: klubzazaposljavanje@gmail.com

telefona: 023/389-800

ili u klubu za zapošljavanje: Obala kralja Tomislava 16, 23207 Sv. Filip i Jakov

 

Molimo nezaposlene da se prijave najkasnije do 10. kolovoza, prilože ŽIVOTOPIS (ili napišu osobne podatke) i navedu KONTAKT BROJ i PROGRAM.

Naknadno dostaviti potvrdu sa HZZ-a da su u evidenciji nezaposlenih osoba.

Edukacijski programi se provode u trotjednim ciklusima i počinju s radom 10. kolovoza 2015. godine u prostorijama Općinske vijećnice – Obala kralja Tomislava 16, 23207 Sv. Filip i Jakov o čemu će biti pravovremeno obaviješteni.

Općina Sveti Filip i Jakov započela je sa partnerima 28. veljače 2015. provođenje EU projekta Centar za obuku Sv. Filip i Jakov (Training centre Sv. Filip i Jakov) u trajanju od 12 mjeseci kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, IPA IV Operativni program ”Razvoj ljudskih potencijala”, Grant shema ”Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja faza II”. Ukupnavrijednostprojektaiznosi67.567,24 EURuzsufinanciranjeodstraneEuropskeunijeuiznosuod58.879,84 EURtj. do87,14%odukupnogiznosaprihvatljivihtroškovaprojekta.

Poziv nezaposlenima za edukacije u KOLOVOZU

Back to top button