Novosti

Agro Arca 8. – 10. svibnja 2015., Grad Trilj

Agro Arca jedinstveni je međunarodni sajam posvećen najvažnijoj gospodarskoj grani – poljoprivredi i prehrambenoj industriji koji na jednom mjestu okuplja inovatore, akademsku zajednicu, državne i lokalne gospodarske institucije, obiteljska poljoprivredna gospodarska, obrtnike i poduzetnike ciljem promocije agroinovacija, novih ideja, tehnoloških dostignuća te proizvoda i usluga iz područja poljoprivrede i prehrambene industrije.

Agro Arca prilika je svim sudionicima da na jednom mjestu predstave svoju inovativnost i kreativnost kao i dosege u proizvodnji i preradi hrane.

Prilika je to i svakom proizvođaču da predstavi i promovira svoj proizvod, osjeti potrebe tržišta i kupaca, upozna se s novostima iz industrije i testira vlastite tržišne, marketinške i komunikacijske mogućnosti. Prigoda je to i svim posjetiteljima da se na jednom mjestu upoznaju s najnovijim dostignućima i inovacijama u poljoprivredi i proizvodnji hrane, ali i dostignućima na području ekološke i tradicionalne proizvodnje hrane, te prigoda da vide, osjete i kupe proizvode vrijednih inovatora i proizvođača.

Link: Prijavnica Agro Arca

Back to top button