Novosti

ODRŽANA PREZENTACIJA I DEGUSTACIJA VINA SA PODRUČJA LAG-a “LAURA”

Danas 27.05, u 11 sati u organizaciji LAG-a “Laura” održana je prezentacija i degustacija vrhunskih, kvalitetnih i stolnih vina. Prezentacija je održana u hotelu Carpymore u Biogradu na Moru. Na prezentaciji je sudjelovalo 12 vinara registriranih za prodaju sa područja Nadina, Polače, Lišana Tinjskih, Smilčića, Benkovca, Podgrađa, Bibinja i Pakoštana.

Napredak vina našeg kraja je  u posljednje vrijeme čudesan, kvaliteta lokalnih vina je izdignuta na višu razinu, stoga je ova prezentacija i degustacija lokalnih vina imala za cilj povezati lokalne vinare i lokalne ugostitelje, približiti ugostiteljima lokalna vina, te ih potaknuti da ista uvrste u svoju ponudu te na taj način obogate enološku i turističku ponudu našeg kraja.

Ovom prilikom su se dijelile brošure-Vinska karta LAG-a “Laura“ u kojoj se nalaze podaci o vinarijama i vinima 12 vinara sa područja LAG-a “Laura“, kako bi ugostitelji imali podatke vinara na jednom mjestu.  Izrada brošure je financirana od strane LAG-a “Laura“ i Zadarske županije.

Izvor: LAG Laura

IMG_5466 IMG_5474 IMG_5457 IMG_5475

Back to top button