Novosti

Poziv na sudjelovanje na Sajmu mediteranskih proizvoda 2013.

I ove godine LAG Laura organizira Sajam mediteranskih proizvoda koji će se kao i prošle godine dogoditi u sklopu obilježavanja Praznika rada, 1. svibnja 2013. u kampu Sv. Dominik. Prošle godine Sajam je posjetilo preko 500 posjetitelja i delegacija udruženja Gradonačelnici za mir, čiji je dopredsjednik gradonačelnik Biograda na Moru, Ivan Knez.

Sajam je proizvođačima iz ruralnih područja Biograda na Moru poslužio kao platforma za prezentaciju svojih proizvoda, a posjetiteljima kao izvor informacija i prilika da upoznaju proizvođače iz svoje okolice te nastave suradnju u budućnosti. U raznovrsnoj agroponudi dominirala su vina, sirevi te paleta ekoproizvoda – od hrane, kozmetike i suvenira.

Prošle godine na Sajmu mediteranskih proizvoda svoje proizvode predstavili su OPG Julijan Lonić iz Bibinja, Marija Balen iz Sv. Filipa i Jakova, Lanđin iz Tkona, OPG Branimir Mikić iz Benkovca, JOSKRO d.o.o. iz Zadra te OPG Eugen Novaković iz Posedarja.

Stoga Vas pozivamo da i Vi sudjelujete na ovogodišnjem Sajmu mediteranskih proizvoda i ispunite upitnika za sudjelovanje. Upitnik možete preuzeti ovdje: Upitnik

Sudjelovanje na sajmu je besplatno. Nema kotizacije, a nudimo Vam prostor za izlaganje (štand).

Ispunjene upitnike pošaljite na e-mail: lag.laura2009@gmail.com ili faks na 023 384 549 najkasnije do 25. travnja 2013.

Back to top button