Novosti

Objavljene odluke za isplaćene Privremene izvanredne mjere pomoći za proizvođače tovne junadi, tovnih svinja i janjadi za klanje

Obavještavamo korisnike Privremene izvanredne mjere pomoći za proizvođače tovne junadi, tovnih svinja i janjadi za klanje s problemima u poslovanju uzrokovanih epidemijom COVID-19, da su dana 4. studenog 2021. godine na AGRONET-u, zaštićenoj aplikaciji Agencije za plaćanja objavljene Odluke za sljedeće mjere:

Mjera 1. Potpora u sektoru tovnog govedarstva

Mjera 2. Potpora u sektoru tovnog svinjogojstva

Mjera 3. Potpora u sektoru ovčarstva

Podsjećamo kako se radi o mjerama za koje je u 2020. godini korisnicima isplaćeno više od 5,8 milijuna kuna.

Upućujemo korisnike da putem svojih AGRONET sučelja preuzmu objavljene odluke, koje se nalaze u pregledniku AGRONET-a unutar POLJOPRIVREDNOG GOSPODARSTVA, pod karticom Nacionalne potpore, u pregledniku Odluke za nacionalne mjere s datumom 30. lipnja 2021. godine.

Odluke su dostavljene putem AGRONET-a temeljem članka 15. Zakona o poljoprivredi (Narodne novine 118/2018, 42/2020, 127/2020 – Odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske, 52/2021) te su ih korisnici obvezni preuzeti najkasnije u roku od pet dana od dana objave ove obavijesti.

Izvor: https://www.apprrr.hr/objavljene-odluke-za-isplacene-privremene-izvanredne-mjere-pomoci-za-proizvodace-tovne-junadi-tovnih-svinja-i-janjadi-za-klanje/

Back to top button