Novosti

Poljoprivrednicima stižu novi ugovori iz Programa ruralnog razvoja – 41 ugovor za ulaganja vrijednosti 96 milijuna kuna

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju je na adrese 41 poljoprivrednika poslala ugovore o financiranju projekata iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020. čija vrijednost ulaganja iznosi 96 milijuna kuna.

Ukupna vrijednost potpore iz Programa ruralnog razvoja u ovim ulaganjima iznosi 55 milijuna kuna, a uključuje 22 projekta iz Mjere 4 Ulaganja u fizičku imovinu, 8 projekata iz Mjere 5 Obnavljanje poljoprivrednog proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama i katastrofalnim događajima te uvođenje odgovarajućih preventivnih aktivnosti te 11 projekata iz Mjere 6 Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja. Radi se o ulaganjima u nabavu domaćih životinja, kupnju poljoprivredne mehanizacije, sušare, izgradnju fotonaponske elektrane, sadnju živice, podizanje suhozida, kupnju košnica za pčele, izgradnju nastambi za stoku i brojnih drugih.

Izvor: https://www.apprrr.hr/poljoprivrednicima-stizu-novi-ugovori-iz-programa-ruralnog-razvoja-41-ugovor-za-ulaganja-vrijednosti-96-milijuna-kuna/

Back to top button