Novosti

E-savjetovanje Nacrta natječaja za provedbu tipa operacije 4.1.1. »Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava« – ulaganja u skladišne kapacitete za krumpir“

Putem portala e-savjetovanja, za javnu raspravu dostupan je Nacrt natječaja za provedbu Podmjere 4.1. »Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva« – provedba tipa operacije 4.1.1. »Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava« – ulaganja u skladišne kapacitete za krumpir“.

E-savjetovanje bit će otvoreno od 5. lipnja do 19. lipnja 2020. godine. U e-savjetovanje možete se uključiti putem poveznice.

Pozivamo vas na aktivno sudjelovanje u savjetovanju davanjem konstruktivnih komentara i prijedloga na tekst natječaja, najkasnije do 19. lipnja 2020. godine.

Izvor: https://www.apprrr.hr/e-savjetovanje-nacrta-natjecaja-za-provedbu-tipa-operacije-4-1-1-restrukturiranje-modernizacija-i-povecanje-konkurentnosti-poljoprivrednih-gospodarstava-ulaganja-u-skladisne-k/

Back to top button