Novosti

Biograd Boat Show s više od 300 izlagača i plovila

Biograd Boat Show spreman je za rekordno, 19.  izdanje, a održat će se od 19. do 22. listopada. S više od 300 izlagača i više od 300 plovila, sajam je jedinstven, a zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunsku hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada. Isto tako, mnoga popratna događanja prate sajam na temu poslovanja, obrazovanja, druženja, kulinarstva, sporta i rekreacije.

Izlagački prostor je u potpunosti rasprodan, kao i novih 1.000 m2 pokraj ulaza u halu C, u kojem su osigurana mjesta za izlagače sa dugačke liste čekanja. Plutajući izložbeni šatori bit će također postavljeni za izlagače koji trebaju prostor na moru. Pontonski most koji spaja sjevernu i zapadnu marinu bit će poduplan u širinu, a također će upotpuniti cijelu manifestaciju i dodatni četvrti veliki video ekran.

 

Zabavni program će kao i obično ugostiti mnoge live izvođače uključujući i Nenu Belana te Mirnovec vatrometni spektakl. Kao i obično bit će mnogo regata za vrijeme sajma. Među brojnim premijerama valja istaknuti novi Targa 48 Open engleskog proizvođača luksuznih plovila Fairlane.

Izvor: http://www.057info.hr/vijesti/2017-10-06/biograd-boat-show-s-vise-od-300-izlagaca-i-plovila

 

Back to top button