Novosti

JAVNI POZIV – “Projekt poduzetna ruralna žena” započeo provedbu

Jučer 20.9.2017.  u prostorijama Gradske knjižnice Benkovac predstavljen je projekt Poduzetna ruralna žena. Voditeljica projekta Marta Pintur, partnerima na projektu  LAG-u Lauri, TZ Benkovcu, Gradskoj knjižnici Benkovac i Udruzi Mali koraci predstavila je sve aktivnosti projekta.

Riječ je o projektu  Udruge za ruralni razvoj Ravni kotari koji ima za cilj nezaposlenim ruralnim ženama sa završenom srednjom školom pružiti mogućnost dodatnog obrazovanja kroz uzgoj ljekovitog bilja i izradu prirodne kozmetike od ljekovitog bilja. Projekt se sastoji od edukacije, radionica, terenske nastave i izleta.  Edukacija će se odvijati u prostorijama Gradske knjižnice Benkovac a za terensku nastavu je osiguran prijevoz.

 Idući četvrtak vršit će se odabir kandidata, koji će se održati u prostorijam Gradske knjižnice Benkovac u  četvrtak 28.9.2017. u 10sati,  gdje će  kroz informativni razgovor Povjerenstvo za odabir kandidata odabrati 10 žena koje će ostvariti pravo na sudjelovanje u projektu.

Pozivaju se sve nezaposlene žene sa završenom srednjom školom sa područja Grada Benkovca (Benkovac, Benkovačko Selo, Bjelina, Brgud, Bruška, Buković, Bulić, Dobra Voda, Donje Biljane, Donje Ceranje, Donji Karin, Donji Kašić, Donji Lepuri, Gornje Biljane, Gornje Ceranje, Islam Grčki, Kolarina, Korlat, Kožlovac, Kula Atlagić, Lisičić, Lišane Tinjske, Medviđa, Miranje, Nadin, Perušić Benkovački, Perušić Donji, Podgrađe, Podlug, Popovići, Pristeg, Prović, Radošinovci, Raštević, Rodaljice, Smilčić, Šopot, Tinj, Vukšić, Zagrad ,Zapužane) da se odazovu sudjelovanju na projektu „Poduzetna ruralna žena

Za više informacija o projektu kontaktirajte nas na email udrugazaruralnirazvojrk@gmail.comili na telefon 023 233 170.

 

Back to top button