Novosti

INTERREG EUROPE – objava drugog poziva na dostavu projektnih prijedloga i poziv na nacionalni info dan

Program međuregionalne suradnje INTERREG EUROPE 2014. -2020. poziva javne i privatne organizacije na dostavu prijava u okviru drugog poziva na dostavu projektnih prijedloga.

Detaljne uvjete i rokove za 2. poziv na dostavu prijedloga možete pronaći u Priručniku za prijavu (“Application Manual”) uključenom u Paket za prijavitelje (“Application Pack”). Paket za prijavitelje predstavlja integralni dio ove objave poziva i može se preuzeti s programske web stranice http://www.interregeurope.eu/projects/apply-for-funding/.

Poziv na dostavu projektnih prijedloga je otvoren 05. travnja 2016. godine, a Obrazac za prijavu kao i pripadajuće dokumente mora se dostaviti najkasnije do 13. svibnja 2016. prijenosom dokumenata na web stranicu programa (http://www.iolf.eu/Account/Login?ReturnUrl=%2f).

Program međuregionalne suradnje INTERREG EUROPE 2014.-2020. promiče razmjenu iskustava o tematskim ciljevima među partnerima diljem Europske unije.

Program identificira i širi dobru praksu s ciljem njezinog prijenosa prvenstveno na Operativne programe u okviru ulaganja za rast i radna mjesta, ali i na programe u okviru europske teritorijalne suradnje. U teritorijalnom smislu obuhvaća cijeli teritorij Europske unije, Norvešku i Švicarsku, te je sufinanciran od strane Europskog fonda za regionalni razvoj.

Do 2020. godine državama sudionicama će na raspolaganju biti 359 milijuna eura za međuregionalnu suradnju s ciljem istraživanja i inovacija, konkurentnosti malih i srednjih poduzeća, ekonomije s niskom razinom ugljika te okolišne i resursne učinkovitosti.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, u suradnji sa zajedničkim tajništvom Programa, poziva Vas na sudjelovanje na nacionalnom info danu koji će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na prvi poziv.

Radionica će se održati 18. travnja 2016. s početkom u 9.30h u hotelu International (Zagreb), a detaljan raspored možete pogledati ovdje.

Svoje sudjelovanje na radionici možete prijaviti putem Prijavnog obrasca.

Napomena: Pojedina predavanja bit će održana na engleskom jeziku!

Izvor: https://razvoj.gov.hr/vijesti/interreg-europe-objava-drugog-poziva-na-dostavu-projektnih-prijedloga-i-poziv-na-nacionalni-info-dan/3316

  

Pisane vijesti

Back to top button