Novosti

CENTAR ZA OBUKU SV. FILIP I JAKOV POZIVA NEZAPOSLENE NA PRIJAVU ZA EDUKACIJE U PROSINCU 2015.

U sklopu provedbe EU projekta Centar za obuku Sv. Filip i Jakov (Training centre Sv. Filip i Jakov) Općina Sv. Filip i Jakov zajedno sa partnerima Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područni ured Zadar, Lokalnom akcijskom grupom (LAG) Laura, Općinom Pašman i Općinom Galovac poziva sve nezaposlene osobe na prijavu za edukacije u jednom ili više od ponuđenih programa:

  1. Vještine osobne prezentacije s terminologijom iz turističkog sektora na engleskom jeziku
  2. Vještine osobne prezentacije u turizmu i hotelskom managementu na engleskom jeziku

Edukacija je financirana od strane Europske unije i Općine Sv. Filip i Jakov sa partnerima, a osigurani su i troškovi prijevoza za polaznike kojima će po završetku biti dodijeljene potvrde o uspješnom završenim edukacijskim programima.

Prijaviti se i saznati više informacija možete putem:

web stranica: www.co-svfj.eu i www.opcina-svfilipjakov.hr

e-maila: klubzazaposljavanje@gmail.com

telefona: 023/389-800

ili u klubu za zapošljavanje: Obala kralja Tomislava 16, 23207 Sv. Filip i Jakov

 Molimo nezaposlene da se prijave najkasnije do 08.prosinca, prilože ŽIVOTOPIS (ili napišu osobne podatke) i navedu KONTAKT BROJ i PROGRAM.

Naknadno dostaviti potvrdu sa HZZ-a da su u evidenciji nezaposlenih osoba.

Edukacijski programi se provode u trotjednim ciklusima i počinju s radom 09. prosinca 2015. godine u prostorijama Općinske vijećnice – Obala kralja Tomislava 16, 23207 Sv. Filip i Jakov o čemu će biti pravovremeno obaviješteni.

Općina Sveti Filip i Jakov započela je sa partnerima 28. veljače 2015. provođenje EU projekta Centar za obuku Sv. Filip i Jakov (Training centre Sv. Filip i Jakov) u trajanju od 12 mjeseci kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, IPA IV Operativni program ”Razvoj ljudskih potencijala”, Grant shema ”Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja faza II”. Ukupna vrijednost projekta iznosi 67.567,24 EUR uz sufinanciranje od strane Europske unije u iznosu od 58.879,84 EUR tj. do 87,14 % od ukupnog iznosa prihvatljivih troškova projekta.

Poziv nezaposlenima za edukacije u PROSINCU

PRIJAVNICA ZA EDUKACIJSKE PROGRAME – PROSINAC

Back to top button