Novosti

Prodaja mandarina u akciji “Neretvi za dar”

Zadarska županija, Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA) i Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) pozivaju vas da u subotu, 25. listopada posjetite Seljačku tržnicu Zadarske županije (ispred shopping centra Supernova Zadar) i podržite akciju „NERETVI Za DAR”, u sklopu koje će se mandarine prodavati po cijeni od 3,00 kn/kg. Akcija će trajati od 09,00 – 14,00 sati.

Ova akcija je pokrenuta kako bi se malim proizvođačima mandarina olakšala prodaja,  kupcima na području Zadarske županije osigurao pristup kvalitetnim i svježim neretvanskim mandarinama.

S obzirom na problem nedostatka kanala prodaje za plasman ovogodišnjih mandarina s kojim se susreću proizvođači iz doline Neretve, ovo je prilika, da uz redovan rad Seljačke tržnice, pružimo potporu poljoprivrednicima Neretvanske doline.

Seljačka tržnica pokrenuta je u okviru zajedničkog projekta Zadarske županije i Programa Ujedinjenih naroda za razvoj kako bi se poljoprivrednicima otvorio novi kanal prodaje, a kupcima osigurao izravan pristup kvalitetnim poljoprivrednim proizvodima s područja Zadarske županije.

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije posebno zahvaljuje svima koji su podržali ovu akciju i bez čije pomoći ona ne bi bila moguća: Supernova centar Zadar, LAG Laura, LAG Neretva, Grad Opuzen, Grad Metković, Grad Ploče, LAG Lika, Zara reklame, Mada agencija za promidžbu, KK Zadar.

IZVOR : 057info.hr

Back to top button