Nedjelja , 26 lipanj 2022
Poziv na sastanak za poljoprivrednike na području grada Biograda

Poziv na sastanak za poljoprivrednike na području grada Biograda

Ovim putem pozivamo sve dionike grada Biograda koji se bave poljoprivredom ili ruralnim turizmom (OPG-ove, udruge, zadruge, trgovačka društva i obrte) da 01.07.2014. u 12:30 h prisustvuju sastanku koji će se održati u Gradskoj vijećnici u Biogradu.

Cilj sastanka je obavijestiti ruralne/poljoprivredne dionike o provedbi projekta „Prikupljanje podataka o ruralnim/poljoprivrednim dionicima u Zadarskoj županiji i izrada baze podataka“ koji provode Program Ujedinjenih Naroda za razvoj (UNDP) u suradnji s Upravnim odjelom za poljoprivredu Zadarske županije i Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA).

Kako bi izradili što kvalitetniju bazu podataka, organiziramo sastanke sa poljoprivrednicima u Zadarskoj županiji kojima je cilj obuhvatiti što više dionika te olakšati ispunjavanje upitnika kojim se prikupljaju informacije za izradu baze podataka.

Baza podataka će omogućiti daljnje prikupljanje i redovno osvježavanje informacija te bolju komunikaciju s korisnicima što treba doprinijeti bržem protoku informacija o mogućnostima financiranja poduzetničkih  poduhvata kako s nacionalne tako i s EU razine.

Molimo Vas da prisustvujete sastanku te da proslijedite informaciju o sastanku ostalim  udrugama, zadrugama, OPG-ovima, obrtima i trgovačkim društvima  koja se u nekom obimu bave djelatnošću poljoprivrede te ruralnim turizmom.

Ako niste u mogućnosti prisustvovati sastanku, molimo Vas da kontaktirate ured UNDP-a u Zadru i obratite se Heleni Petrušić na broj mobitela 099/210-3509 ili na e-mail helena.petrusic@undp.org.

Izvor: UNDP Zadar