Novosti

Poziv na sastanak za poljoprivrednike na području grada Biograda

Ovim putem pozivamo sve dionike grada Biograda koji se bave poljoprivredom ili ruralnim turizmom (OPG-ove, udruge, zadruge, trgovačka društva i obrte) da 01.07.2014. u 12:30 h prisustvuju sastanku koji će se održati u Gradskoj vijećnici u Biogradu.

Cilj sastanka je obavijestiti ruralne/poljoprivredne dionike o provedbi projekta „Prikupljanje podataka o ruralnim/poljoprivrednim dionicima u Zadarskoj županiji i izrada baze podataka“ koji provode Program Ujedinjenih Naroda za razvoj (UNDP) u suradnji s Upravnim odjelom za poljoprivredu Zadarske županije i Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA).

Kako bi izradili što kvalitetniju bazu podataka, organiziramo sastanke sa poljoprivrednicima u Zadarskoj županiji kojima je cilj obuhvatiti što više dionika te olakšati ispunjavanje upitnika kojim se prikupljaju informacije za izradu baze podataka.

Baza podataka će omogućiti daljnje prikupljanje i redovno osvježavanje informacija te bolju komunikaciju s korisnicima što treba doprinijeti bržem protoku informacija o mogućnostima financiranja poduzetničkih  poduhvata kako s nacionalne tako i s EU razine.

Molimo Vas da prisustvujete sastanku te da proslijedite informaciju o sastanku ostalim  udrugama, zadrugama, OPG-ovima, obrtima i trgovačkim društvima  koja se u nekom obimu bave djelatnošću poljoprivrede te ruralnim turizmom.

Ako niste u mogućnosti prisustvovati sastanku, molimo Vas da kontaktirate ured UNDP-a u Zadru i obratite se Heleni Petrušić na broj mobitela 099/210-3509 ili na e-mail helena.petrusic@undp.org.

Izvor: UNDP Zadar

Back to top button