Novosti

Međunarodna konferencija SLOVECRO

Poštovani,

pozivamo Vas da sudjelujete na međunarodnoj konferenciji SLOVECRO, koja će se održati 11.-13. travnja 2013. godine u Hotelu Adriatic u Biogradu na Moru. Pokrovitelj konferencije je gospodin IVO VAJGL, zastupnik u Europskom parlamentu. Konferenciju organizira INEA Institut za jugozapadnu Europu u suradnji sa Zajednicom općina Slovenije, Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske, Udrugom gradova u Republici Hrvatskoj i drugim partnerskim organizacijama.

Cilj konferencije je predstaviti primjere dobre prakse povlačenja sredstava iz fondova EU u područjima turizma, zapošljavanja, socijalnog poduzetništva, komunalne infrastrukture, zaštite okoliša, sporta, obrazovanja, energetike, kulture, poljoprivrede i mladih u Financijskoj perspektivi 2007.-2014. u Sloveniji. Predstavnici slovenskih općina, poduzeća i nevladinih udruga predstavit će na konferenciji svoja praktična iskustva kroz faze: pripreme projekta, natječaja, provedbe projekta i izvještavanja o uspješno realiziranom projektu.

Konferencija je namijenjena predstavnicima hrvatskih i slovenskih gradova i općina, poduzeća i nevladinih organizacija i drugim zainteresiranim skupinama i pojedincima te predstavlja izvrsnu priliku za umrežavanje i jačanje slovensko-hrvatskog partnerstva na pragu ulaska Hrvatske u Europsku uniju kroz  pripreme za novu Financijsku perspektivu EU 2014.-2020.

Program i informacije o prijavama i smještaju nalaze se u prilozima. Za više informacija o konferenciji obratite se na e-mail:slovecro@gmail.com ili na telefon za sudionike iz Hrvatske mob: +385 91 5785 401, za sudionike iz Slovenije mob: +386 (0) 41 209 676.

Pozivamo Vas!

Mario Čelan
Supredsjedatelj organizacijskog
Odbora konferencije SLOVECRO

Tadej Slapnik
Supredsjedatelj organizacijskog
Odbora konferencije SLOVECRO

WEB: http://inea-see.si/

Back to top button